Ψησταριές

Κτιστές Ψησταριές Περιγραφή Ψησταριάς Προκατ. Ψησταριές
Προκατασκευασμένη Ψησταριά Κωδ. A001 Μια κλασσική προκατασκευασμένη ψησταριά σε εξωτερικό χώρο, συνοδευόμενη με 2 πάγκους. Μια όμορφη προσθήκη σε κήπο χαρίζοντάς του μια ξεχωριστή δυνατότητα να φέρει κοντά οικογένεια και φίλους σε κάθε περίσταση.
Προκατασκευασμένη Ψησταριά Κωδ.Α002 μη σοβαντισμένη, έτοιμη να να μεταφερθεί στο χώρο σας. Μεταφορά, τοποθέτηση και σοβάντισμα παρέχει το έμπειρο συνεργείο μας εύκολα και γρήγορα. Αν ενδιαφέρεστε καλέστε μας στο 210 6668749.
Προκατασκευασμένη Ψησταριά Κωδ.A003 σοβατισμένη, με πάγκο στην αριστερή πλευρά. Ο πάγκος, ιδιαίτερα χρηστικός, αποτελεί μια ωραία προσθήκη στην ψησταριά που βοηθά σημαντικά κατά την διάρκεια του ψησίματος στην τοποθέτηση αντικειμένων, φαγητών και του εκάστοτε κρασιού που συνοδεύει τέτοιες περιστάσεις. Ο συγκεκριμένος πάγκος συνδέεται με παροχή νερού και λειτουργεί σαν νεροχύτης που βολεύει σημαντικά.
Προκατασκευασμένη Ψησταριά Κωδ.Α004 με πάγκο μη σοβατισμένη, με πάγκο στην δεξιά πλευρά. Ο πάγκος, ιδιαίτερα χρηστικός, αποτελεί μια ωραία προσθήκη στην ψησταριά που βοηθά σημαντικά κατά την διάρκεια του ψησίματος καθώς μπορεί να συνδεθεί με μια παροχή νερού και να λειτουργήσει ως νεροχύτης.
Μια Προκατασκευασμένη Ψησταριά Κωδ.Α005 έτοιμη για μεταφορά και συναρμολόγηση στο χώρο σας. Επικοινωνήστε στο 210 6668749 για περισσότερες πληροφορίες.
Προκατασκευασμένη Ψησταριά Κωδ.Α002 με πάγκους και φουρνάκι. Το πιο πλήρες πακέτο για μια ολοκληρωμένη προσθήκη στο χώρο σας. Με χώρους αποθήκευσης για ξύλα, σχάρες κτλ. Θέλετε να σουβλίσετε, να ψήσετε στην σχάρα ή στον φούρνο; Αυτή είναι η ιδανική λύση για εσάς. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6668749 ή μέσω email.
Μοντέρνα Κτιστή Ψησταριά Ζ001 σε εξωτερικό χώρο. Σοβατισμένη με πάγκο. Ιδανική για εξωτερικούς χώρους, φέρνει κοντά οικογένεια και φίλους χαρίζοντας στιγμές χαράς και εύγευστων εδεσμάτων. Η ψησταριά δεν είναι ολοκληρωμένη, μπορείτε να επιλέξετε χρώμα και ποιότητας πυρότουβλα που ταιριάζουν στο χώρο σας και την αισθητική σας. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6668749 ή μέσω email.
Μοντέρνα Κτιστή Ψησταριά X001 - Μοντέρνα σε εξωτερικό χώρο
Ψησταριά Κτιστή Y001 Ένας ωραίος και πρακτικός συνδυασμός κτιστής ψησταριάς και φούρνου σε στεγασμένο χώρο. Δεν βοηθάει ο καιρός να απολαύσετε ένα ωραίο ψήσιμο; Αυτή είναι η λύση για εσάς.
Προκατασκευασμένη Ψησταριά Κωδ.Α006 με φούρνο. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6668749 ή μέσω email για κάθε σας απορία.

Προσφορές

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥκαθαρισμος καμιναδασ katharismos kaminadas

Eίναι η ιδανική εποχή για να καθαρίσετε το τζάκι σας, την καπνοδόχο σας, τον λέβητά σας, τις καμινάδες σας .  H συντήρησή του έχει άμεση σχέση με τη σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του τζακιού. Επιβάλλεται για λόγους ασφάλειας και υγιεινής . 

 Πατήστε εδώ  για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας.