ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ  ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ

  Η σωστή λειτουργία και απόδοση του τζακιού σας συνοδεύεται απαραίτητα από τον συχνό καθαρισμό της καμινάδας. Η έλλειψη τακτικής και σωστής συντήρησης της καπνοδόχου μπορεί να ελοχεύει επικίνδυνες και δυσάρεστες καταστάσεις. Η πιο απλή περίπτωση είναι να "καπνίζει" το τζάκι σας προκαλώντας δυσοσμία και σκόνη στο χώρο σας.
Η πιο δυσάρεστη κατάσταση είναι  η πιθανή έκρηξη της καμινάδας λόγω των αποθεμάτων κρεόζοτου που έχουν συσσωρευτεί και αποτελουν εύφλεκτο υλικό.
Οι παραπάνω καταστάσεις δεν είναι καθόλου ευχάριστες ούτε σπάνιες. Δυστυχώς λίγοι είναι εκείνοι που ενημερώνουν σωστά τους πελάτες τους. Ένα τζάκι δεν είναι απλά μια όμορφη προσθήκη στο χώρο σας, όπως κάθε κατασκευή, υπάρχουν οδηγίες χρήσης που πρέπει να τηρούνται για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του.
Όταν η καπνοδόχος δεν είναι καθαρή  δεν μπορεί να ελκύσει τον καπνό με αποτέλεσμα να καπνίζει το τζάκι μας. Ακόμα αν δεν χρησιμοποιείτε το τζάκι πολύ, τα πουλιά μπορούν να κτίσουν τις φωλιές στην καμινάδα και να καταστήσουν την καπνοδόχο επισφαλή να χρησιμοποιηθεί. Η ύπαρξη δυσοσμίας τους θερινούς μήνες οφείλεται στις καταθέσεις κρεοζότου στην καπνοδόχο, ένα φυσικό υποπροϊόν, γιατί έχει υψηλή υγρασία.  
Επίσης καθαρίζουμε τον καυστήρα κεντρικής θέρμανσης και καμινάδες λεβητων, καλοριφέρ. Οι καπνοδόχοι αυτοί επίσης απαιτούν τον σωστό και τακτικό καθαρισμό τους. 
 
Ένας επαγγελματικός καθαρισμός θα σας λύσει το πρόβλημα.
Καθαρίζουμε με σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο  προσωπικό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ  KAI ΣE XAMHΛO KΟΣΤΟΣ.
 
Απο τί εξαρτάται ή συχνότητα καθαρισμού της καμινάδας σας?
Με λίγα λόγια, η καύση μη συνιστώμενων τύπου ξύλου (χλωρά, ξύλα με βερνίκι και σκουπιδιών), η ποσότητα ξύλου που καταναλώνεται, τη συχνότητα που ψήνεται (αφορά το λίπος που συσσωρεύεται), καθώς επίσης την πορεία της καμινάδας, αν είναι ευθύγραμμη ή αν σχηματίζει γωνίες δυσκολεύοντας την ροή του καπνού. 
 
2. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ  ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ
Τοποθετούμε καπέλα παντός τύπου, για την καλύτερη λειτουργία του τζακιού και για την αποφυγή καπνίσματος του τζακιού.
 
3. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ  ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
Διορθώνουμε προβληματικά τζάκια. Προβληματικά τζάκια είναι εκείνα που "καπνίζουν" (κάπνα στο χώρο σας), που παράγουν δυσοσμία, δεν τραβάνε, όσα έχουν κτιστεί  κακότεχνα . Με την πολυετή πείρα μας καταλαβαίνουμε το πρόβλημα με μια ματιά ή με μια απλή λεκτική περιγραφή του προβλήματος, είτε είναι από κακής κατασκευής εστίας, λάθος διαστάσεις, λάθος τοποθετημένες καμινάδες  κτλ. 
Σας έχουν φύγει/πέσει/χαλάσει τούβλα από την εστία ή την επένδυση, μπορούμε να σας επιδιορθώσουμε το τζάκι με χαμηλό κόστος, γρήγορα και καθαρά.
Σας δίνουμε τη λύση
 
4. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
 
5. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση και την διακόσμηση του  τζακιού που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης για να είναι λειτουργικό, αλλά και όμορφο. Συνεργαζόμαστε και με αρχιτέκτονες.

 Αν επιθυμείτε τζάκι με σκαλιστά μάρμαρα, χειροποίητο, κομψοτέχνημα,     συνεργαζόμαστε με τον Γεώργιο Χ. Παλαμάρη, αριστούχο απόφοιτο Μαρμαρογλυπτικής Σχολής Τήνου και φοιτητής Καλών Τεχνών Αθηνών.

6. ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. 

 

7. Briquettes - Μπριγκέτες

Η πρώτη ύλη για τις μπριγκέτες είναι επεξεργαζόμενα αποκόμματα ξύλου, παλέτες, ξυλοκιβώτια, κτλ, χωρίς χημικά πρόσθετα, χωρίς επιβραδυντικά, κάυσεως, χωρίς κολα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη σε σας, στην εστία σας και στο περιβάλλον. Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ :

ΤΙ ΞΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΩ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΟΥ

Καλύτερα είναι οξυα & δρυς  τα σκληρά ξύλα που έχουν πυκνότητα, με αποτέλεσμα να καίγονται ήρεμα και με ωραία φλόγα.

Η ελιά και το πεύκο έχουν υψηλή πυκνότητα, αλλά με την καύση βγάζουν λάδι με αποτέλεσμα τα σωματίδια από το ξύλο να κολλάνε στην καμινάδα και να απαιτεί πιο συχνά καθάρισμα. 

Σας προτείνουμε να προμηθεύεστε τα ξύλα σας τους μήνες Σεπτέμβριο Οκτώβριο. Να τα αποθηκεύτε σωστά γιατί τα καλύτερα ξύλα είναι αυτά που έχουν αποθηκευτεί για διάστημα μεγαλύτερο των 2 ετών και έχουν απωλέσει την υγρασία τους. Με λίγα λόγια τα ξερά ξύλα είναι και τα καλύτερα για καύση.

 

 

Προσφορές

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥκαθαρισμος καμιναδασ katharismos kaminadas

Eίναι η ιδανική εποχή για να καθαρίσετε το τζάκι σας, την καπνοδόχο σας, τον λέβητά σας, τις καμινάδες σας .  H συντήρησή του έχει άμεση σχέση με τη σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του τζακιού. Επιβάλλεται για λόγους ασφάλειας και υγιεινής . 

 Πατήστε εδώ  για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας.